קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא יווני (למברופסמו)

לחם פסחא יווני (למברופסמו)
לחם פסחא יווני (למברופסמו) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 357 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו שמרים, פלפל אנגלי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני, ו לחם פסחא יווני-צורקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה כותשים קלות זרעי אניס ופלפל אנגלי בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים 1/4 כוס מים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסירים מהאש ומניחים לתלול 15 עד 30 דקות, ואז שופכים דרך מסננת תיל דקה; שומרים נוזלים וזורקים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
במחבת קטנה נוספת על אש בינונית-נמוכה, שלבו חמאה, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים רק עד חם (110, חמאה לא צריך להמיס לחלוטין). מערבבים סוכר. הטמפרטורה עשויה להמשיך לעלות אפילו מהחום; אם זה נעשה חם מדי, תן מגניב לפני הוספת תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בתחתית קערה גדולה שלבו שמרים ו 1/4 כוס חמה (11
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מים; תן לעמוד עד שמרים הוא מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
שמור 1 כף מהביצים הטרופות; מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מוסיפים לתערובת השמרים את הביצים הטרופות שנותרו,מים חדורי תבלינים ותערובת חמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה 2 כוסות קמח. ביד חשמלית כבדה או במיקסר עומד במהירות בינונית, מקציפים עד שהבצק נמתח, 6 עד 10 דקות, מגרדים אותו אם הוא עולה מכות.
מרכיבים שתצטרך
מים חדוריםמים חדורים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אם משתמשים במיקסר כבד עם וו בצק, מקציפים פנימה 2 1/4 כוסות קמח נוספות במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. ואז מקציפים במהירות בינונית, מוסיפים בהדרגה מספיק מהקמח הנותר של 3/4 כוס הדרוש, עד שהבצק חלק וכבר לא דביק, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
אם לישה ביד, בעזרת כף עץ, מערבבים פנימה 2 1/4 כוסות קמח נוספות עד לקבלת תערובת אחידה. לוח אבק בנדיבות עם מעט מהקמח הנותר של 3/4 כוס. מגרדים בצק על הלוח ולשים, מוסיפים מספיק מהקמח שנותר הדרוש למניעת הדבקה, עד שהבצק חלק וכבר לא דביק, 10 עד 15 דקות. מחזירים בצק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מכסים קערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח בחום (70 עד 8
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מניחים עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
14
מחממים תנור ל 350 (325 לחום הסעה). אגרוף בצק למטה ולשים בקצרה על לוח מקומח קלות כדי לשחרר אוויר. צורת לתוך חלק עגול ומקום בחמאה 10-אינץ עוגת גבינה פאן עם שפה נשלפת לפחות 2 סנטימטרים; עיתונות בצק בקלילות כדי למלא פאן. הגדר 1 ביצה קשה במרכז ו -4 ביצים סביב הקצה, בנקודות הצלב. מכסים את התבנית קלות בניילון ומניחים לתפוח בחום (70 עד 8
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מניחים רק עד כמעט הוכפל, 35 עד 50 דקות.
16
מברישים לחם בביצה טרופה שמורה ומפזרים שומשום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
17
אופים עד שהלחם שחום עשיר ושיפוד עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
18
תן מגניב על מתלה על 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב פאן שפה ולהסיר; להסיר מחבת תחתון.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
19
תן ללחם להתקרר על המדף לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
20
חותכים לטריזים להגשה.

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומוסקופילרו הם אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו שניהם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
פטל בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. אנא מגישים עם צינה קלה.