לחם צרפתי ראנץ'
Ranch French Bread הוא לחם שמגיש 56. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. תמורת 16 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה חמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פיצה מלחם צרפתי בייקון ראנץ', פיצה צרפתית מלחם בייקון ראנץ', ומרק בצל צרפתי בציפוי לחם צרפתי פיצות וסלט עם ויניגרט דיז'ון.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, הביצים, תערובת הרוטב של החווה, המלח ו-4 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לרביעיות.
מגלגלים כל חלק ל-14 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; צבוט תפרים כדי לאטום ולהכניס קצוות מתחת.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על שני ניירות אפייה משומנים. בעזרת סכין חדה, צור חמישה חתכים רדודים בחלק העליון של כל כיכר. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.