לחם קוף מדהים
. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף.
הוראות
סדר בצק רול ארוחת ערב במחבת שפופרת גריז.
מחממים חמאה וסוכר חום בסיר קטן על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מומס כ -5 דקות; לשפוך על לחמניות.
מפזרים פקאן ותערובת פודינג.
מערבבים סוכר לבן וקינמון בקערה; מפזרים על תערובת פודינג.
יוצקים סירופ תירס באופן שווה על תערובת קינמון. מכסים את מחבת הצינור בסדין של רדיד אלומיניום משומן ומאפשרים לבצק לעלות בן לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). העבר מתלה למחצית התחתונה של התנור.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות. אפשר ללחם לנוח במשך 10 עד 15 דקות. הפוך מחבת על תבנית אפייה או צלחת גדולה לשרת.