לחם רסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם רסק תפוחים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, רסק תפוחים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם תה רסק תפוחים, לחם רסק תפוחים, ו לחם רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 8 על 4 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ'.
מוסיפים את שאר החומרים למעט צימוקים ואגוזים.
מערבבים היטב עד מעורבב. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
אופים במשך 60 עד 65 דקות.