לחם שאור III
לחם שאור III דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, מרגרינה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, לחם שיפון עם פתיתי שאור, ו לחם שאור קל-לחם ורמונט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים במכונת לחם באמצעות מחזור ידני. זה בדרך כלל שני מחזורי תערובת של כ 15 עד 20 דקות עם מחזור העלייה ביניהם של כשעה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. יוצרים את הבצק לכיכר עגולה אחת.
מניחים את כיכר הלחם על אבן אפייה או תבנית אפייה אשר כבר משומן קלות ומפוזר עם קמח תירס. כיכר כיסוי ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל בגודל, כ 40 דקות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, עד חום זהוב כיכר נשמע חלול כאשר טפח.