עוגת גבינה עם שוקולד-תפוזים
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קקאו שטופל באלקליין, גבינת שמנת ללא שומן, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה כתומה עם זיגוג כתום-מנדרינה, עוגת גבינה עם שוקולד-תפוזים, ו עוגת גבינה עם שוקולד כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורים וחמאה מומסת. טפיחה באופן שווה על החלק התחתון ועל 1/2 אינץ 'למעלה בצד של עוגת גבינה נשלפת 9 אינץ' או מחבת עוגה (לפחות 1 3/4 ב. עמוק).
אופים בתנור 350 עד הקרום קלוי מעט, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת גבינת קוטג', גבינת שמנת, ביצים, וחלבון ביצה עד חלקה מאוד.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר וקקאו.
להוסיף תערובת גבינה, ליקר, קליפת תפוז.
מחממים שוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה במרווחים של 5 שניות עד רך. מערבבים עד חלקה, ואז לגרד לתוך תערובת גבינה. הכה עם מיקסר עד מעורבב בצורה חלקה.
יוצקים לתוך קרום חם או קר.
אופים בתנור 350 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 40 עד 45 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מקררים עוגה, חשוף, עד מגניב, לפחות 2 1/2 שעות.
מגישים, או אם עושים קדימה, לעטוף אטום כאשר מגניב להתקרר עד 2 ימים.
הסר שולי מחבת לחתוך עוגה לתוך טריזים.