לחם שום ההרפתקה של זולה
לחם שום ההרפתקה של זולה הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו עוגת שוקולד ללא קמח של ביס ההרפתקה.
הוראות
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד חום עמוק, כ -15 דקות. מערבבים בסירופ מייפל ותערובת עקבות.
חום עד 300 עד 310 מעלות F (149 עד 154 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ טפטף מכפית יוצר חוטים קשים, שבירים.
יוצקים על נייר קלף, ולאפשר להתקרר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה ושום הנותרים.
מורחים על הצד לחתוך של חצאי לחם פוקצ ' ה. להתפורר תערובת שביל מסוכרים ובצל על חמאת שום, העליון עם גבינת רומנו.
מניחים את הפוקצ ' ה על תבנית אפייה.
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, או עד חום זהוב.