לחם שחור רוסי במונטנה
לחם שחור רוסי מונטנה יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם נבט חיטה, מלח ים, בירה פורטר חם שטוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחם שחור רוסי, לחם שחור רוסי, ו לחם שחור רוסי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח לחם מחיטה מלאה, קמח שיפון, אבקת קקאו, קמח לחם, נבט חיטה, זרעי קימל, שמרים, בירה, קפה, חומץ, שמן זית, דבש, מולסה, מלח ים, ואבקת בצל במכונת הלחם לפי ההצעה של היצרן. הגדר מכונת לחם עבור לישה מחזור.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הסר את הבצק ממכונת הלחם וצורה לתוך כיכר כפרית על תבנית אפייה מוכנה. הפוך חריצים על גבי כיכר בתצורת שתי וערב.
תן לבצק לעלות במשך שעה אחת.
מחממים תנור ל 395 מעלות F (202 מעלות C).
לטאטא ביצה לבן ומים חמים יחד בקערה קטנה.
מברשת תערובת לבן ביצה על גבי כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם מבושל דרך, 45 עד 50 דקות. לחם מגניב על מתלה תיל במשך 1 שעה לפני ההגשה.