קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק

לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק
מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מאוד שמן זית, נקניק, תפוחי אדמה חלודה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, כרובית ונקניקיות לחם שטוח, ו לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים ומים בקערת מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
3
מוסיפים שמן, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מערבבים עם הוו בצק על מהירות בינונית עד משולב היטב. צמצם מהירות לנמוך. עם ריצת המכונה, להוסיף קמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ולשים עד חלקה וגמישה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מעבירים לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 4 שעות (או לילה).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר בצק מהמקרר, ולהביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים אבן פיצה על המדף המרכזי של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות.ציפוי: ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מוסיפים כרישה ובצל ירוק; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
10
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
הוסף נקניק איטלקי לאותו מחבת, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, 6 עד 7 דקות.מחלקים בצק ל 4 מנות. על משטח מקומח קל, בעדינות למתוח 2 חתיכות לתוך 15-by-6 אינץ ' מלבנים מעוגלים; לשמור על חלקים אחרים מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מניחים מלבנים בצק על קליפת קלף מרופדת או גיליון אפייה הפוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מברשת עם שמן, להפיץ כל אחד עם ¼ של תערובת כרישה, משאיר גבול ½ אינץ'. מעל זה עם ¼ tof הוא חרדל ירוק, ¼ של נקניק, ¼ של תפוחי אדמה מגורר, ולאחר מכן מפזרים ¼ של פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק קלף עם קמטים או גיליון על אבן פיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירוק חרדלירוק חרדל
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
14
אופים עד flatbreads הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מקשטים לחם שטוח עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה וטריה, ורסס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
16
חותכים לפרוסות עבות, ומגישים מיד.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)שמרים פעילים יבשים (מתוך מעטפה רבע אונקיה)שמרים פעילים יבשים (מתוך מעטפה רבע אונקיה)5קמח לחם, ועוד על פני השטחקמח לחם, ועוד על פני השטח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל טחון טרי, לפי הטעםמלח גס ופלפל טחון טרי, לפי הטעם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי, הוסר מן התרמיליםנקניק איטלקי, הוסר מן התרמילים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירוק חרדל ארוז בקלילותירוק חרדל ארוז בקלילות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח וטיפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח וטיפטוף8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית טוב מאוד עבור טפטוףשמן זית טוב מאוד עבור טפטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת8ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה איטלקית קצוצה בערך, כמו לקשטפטרוזיליה איטלקית קצוצה בערך, כמו לקשט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה russet raw, קלופים מגורדיםתפוחי אדמה russet raw, קלופים מגורדים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים (110 מעלות f)מים (110 מעלות f)