פחזניות פרמזן
אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, חלבונים ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 11%. מתכונים דומים: פחזניות פרמזן עם מרינרה, פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, ו פחזניות בזיליקום פרמזן.
הוראות
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 3 ליטר עמוק מעל חום מתון עד שהוא רושם 182° על מדחום.
בעוד שמן מתחמם, מערבבים יחד גבינה, קמח, פלפל ומלח בקערה עד לשלב היטב. לנצח לבנים בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים בתערובת 1/2 כוס גבינה כדי להבהיר, ואז לקפל בתערובת הגבינה הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
זרוק על 8 כפיות הבלילה, 1 כפית בכל פעם, לתוך שמן ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד כדורי הבלילה הם נפוחים, פריך, וזהב, על 2 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בקצרה. הפוך 3 קבוצות יותר באותו אופן, החזרת שמן ל 360°f בין קבוצות.