לחם שטוח שום עם מוצרלן מעושן ויניגרט עגבניות עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, עגבניות שרי, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחם שטוח שום עם מוצרלן מעושן ויניגרט עגבניות, מוצרלן חם ועגבניות שטוחות, ו סלט מוצרלה ארוגולני ומעושן עם ויניגרט לימון.
הוראות
1
להכנת לחמים שטוחים, כף קלות קמח מלא לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
שלב בקערה קמח מלא, 1/4 כוס מים ושמרים; תן לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
כף קלות קמח לכל מטרה לכוסות מדידה יבשות, ויישר בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
שלב 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כפית מלח, ושאר 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עד שנוצר בצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); הוסף מספיק מהנותר 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בצק
שמרים
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשאר, הבצק עלה מספיק.)