לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצק פיצה, קמח תירס, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה זהובים ופיצת לחם שטוח בצל מקורמל, תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, ו בטטה ולחם ברי שטוח.
הוראות
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, רוזמרין, מלח ופלפל וזורקים; להפריש. למחוק מחבת, להפוך אותו הפוך, ומפזרים את התחתונה עם קמח תירס.
מניחים את הבצק על משטח עבודה. עם הידיים או מערוך, בעדינות לעצב את הבצק לתוך עגול באותו גודל כמו המחבת.
מניחים את הבצק בתחתית המחבת. מסדרים את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 20 דקות. חתוך את הפרוסות.