קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל

לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצק פיצה, קמח תירס, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה זהובים ופיצת לחם שטוח בצל מקורמל, תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות, ו בטטה ולחם ברי שטוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 אף.
2
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, רוזמרין, מלח ופלפל וזורקים; להפריש. למחוק מחבת, להפוך אותו הפוך, ומפזרים את התחתונה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הבצק על משטח עבודה. עם הידיים או מערוך, בעדינות לעצב את הבצק לתוך עגול באותו גודל כמו המחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הבצק בתחתית המחבת. מסדרים את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 20 דקות. חתוך את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך