קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

לחם שיבולת שועל מולסה

לחם שיבולת שועל מולסה
לחם שיבולת שועל מולסה הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, קמח, סובין שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל מולסה, מאפינס סובין מולסה, ו מאפינס סובין מולסה.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים וקמצוץ של סוכר במים חמים. להפריש לנוח במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים חמאה או מרגרינה ודבשה לתוך שמרים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מולסהמולסה
שמריםשמרים
3
מוסיפים 1 סובין שיבולת שועל כוס, 2 קמח כוסות ומלח. מערבבים, ומוסיפים קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק להישאר יחד. כאשר הבצק יוצר כדור, להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 8 עד 10 דקות, הוספת קמח לפי הצורך לעשות בצק דביק ולח מעט.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מניחים בקערה עם חמאה, ומסתובבים כדי לצפות את פני השטח. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אגרוף למטה, וליצור לשני כיכרות עגולות או סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
6
מניחים על תבנית אפייה משומנת, ומאפשרים לעלות 1 שעה, או עד כיכרות הוכפלו בגודל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים 1 כף סובין שיבולת שועל על גבי כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
8
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות, או עד צמרות הם חום כהה נחמד ואת תחתית כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור