לחם שיפון בקראווי
לחם שיפון בנוסח קאראווי הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם מכונת תפוחי אדמה-לחם קימל.
הוראות
בקערה גדולה, לפזר שמרים במים 1/2 כוס.
מוסיפים דבשה, חמאה, קימל, מלח ומים שנותרו; מערבבים היטב.
שלב קמחים; להוסיף 3 כוסות לבלילה. הכה עד חלקה.
מוסיפים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; צורה לתוך כיכר עגולה.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
אופים ב 375° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.