קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

לחם תוצרת בית נהדר

לחם תוצרת בית נהדר
אם יש לך מלח, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לחם בננה נהדר, לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, ו לחם ביצים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת הערבוב של מערבל חשמלי, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים, 1 כף סוכר, 1/4 כוס קמח לחם, ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
בואו לגדול במשך כ 5 דקות. זה יהיה בועה כמעט מיד.
3
למדוד שיבולת שועל, 4 1/2 כוסות מים חמים, קמח מחיטה מלאה, מלח, 2/3 כוס סוכר, ו 2/3 כוס שמן לתוך קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מערבבים על מהירות נמוכה עם וו בצק במשך 1 עד 2 דקות. להגביר את המהירות מעט, ולהתחיל להוסיף קמח לחם 1/2 כדי 1 כוס בכל פעם עד הבצק מתרחק הצדדים של הקערה. הלחות קובעת כמה קמח אתה צריך לפני הלחם מתרחק מקצה הקערה. זה נורמלי עבור הבצק להיות דביק.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מניחים בצק בקערה משומנת, והופכים את פני השטח. מכסים במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
תן לעלות במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
7
מחלקים בצק ל 6 חתיכות. צורת כיכרות, ואת המקום משומן 8 x 4 מחבתות אינץ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תן לעלות עד הבצק הוא 1 אינץ ' מעל שולי המחבתות, בדרך כלל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד צמרות הם השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מדפי חוט להתקרר לחלוטין.