קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

לחם תוצרת בית נהדר

לחם תוצרת בית נהדר
אם יש לך מלח, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לחם בננה נהדר, לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, ו לחם ביצים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת הערבוב של מערבל חשמלי, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים, 1 כף סוכר, 1/4 כוס קמח לחם, ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בואו לגדול במשך כ 5 דקות. זה יהיה בועה כמעט מיד.
3
למדוד שיבולת שועל, 4 1/2 כוסות מים חמים, קמח מחיטה מלאה, מלח, 2/3 כוס סוכר, ו 2/3 כוס שמן לתוך קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים על מהירות נמוכה עם וו בצק במשך 1 עד 2 דקות. להגביר את המהירות מעט, ולהתחיל להוסיף קמח לחם 1/2 כדי 1 כוס בכל פעם עד הבצק מתרחק הצדדים של הקערה. הלחות קובעת כמה קמח אתה צריך לפני הלחם מתרחק מקצה הקערה. זה נורמלי עבור הבצק להיות דביק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים בצק בקערה משומנת, והופכים את פני השטח. מכסים במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
תן לעלות במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
7
מחלקים בצק ל 6 חתיכות. צורת כיכרות, ואת המקום משומן 8 x 4 מחבתות אינץ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תן לעלות עד הבצק הוא 1 אינץ ' מעל שולי המחבתות, בדרך כלל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד צמרות הם השחמה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מדפי חוט להתקרר לחלוטין.