לחם תוצרת בית נהדר
אם יש לך מלח, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לחם בננה נהדר, לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, ו לחם ביצים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת הערבוב של מערבל חשמלי, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים, 1 כף סוכר, 1/4 כוס קמח לחם, ושמרים.
בואו לגדול במשך כ 5 דקות. זה יהיה בועה כמעט מיד.
למדוד שיבולת שועל, 4 1/2 כוסות מים חמים, קמח מחיטה מלאה, מלח, 2/3 כוס סוכר, ו 2/3 כוס שמן לתוך קערת הערבוב.
מערבבים על מהירות נמוכה עם וו בצק במשך 1 עד 2 דקות. להגביר את המהירות מעט, ולהתחיל להוסיף קמח לחם 1/2 כדי 1 כוס בכל פעם עד הבצק מתרחק הצדדים של הקערה. הלחות קובעת כמה קמח אתה צריך לפני הלחם מתרחק מקצה הקערה. זה נורמלי עבור הבצק להיות דביק.
מניחים בצק בקערה משומנת, והופכים את פני השטח. מכסים במטלית לחה.
תן לעלות במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
מחלקים בצק ל 6 חתיכות. צורת כיכרות, ואת המקום משומן 8 x 4 מחבתות אינץ.
תן לעלות עד הבצק הוא 1 אינץ ' מעל שולי המחבתות, בדרך כלל 1 שעה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד צמרות הם השחמה.
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מדפי חוט להתקרר לחלוטין.