לחם תות חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תות חג המולד. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך קמח, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם, לחם תות ללא ביצים – לחם תות טבעוני, ו זר חג המולד בטעם תות ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 5x9 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון. בקערה נפרדת, להכות יחד את 1 3/4 כוסות תותים, 2 כפות תמצית תות, ביצים, סוכר ושמן. בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת תות.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. מגניב על מדפים תיל.
בסיר, מערבבים את התותים 1/4 כוס עם סירופ, סוכר, מים, ו 1 כף תות. מביאים לרתיחה, ומערבבים כל הזמן עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
יוצקים על הלחם בעוד עדיין חם.