לחם תירס אריזונה
לחם תירס אריזונה הוא מתכון דרומי שמגיש 32. לחם זה מכיל 216 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קמח תירס נוסף, שמנת, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Pizzan Arizona , Arizona Chicken ו- Nachos Arizona Style .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; לְהַפְרִישׁ. בסיר מחממים את השמנת החמוצה, השמן והבצל ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת קמח תירס; מקציפים עד לתערובת אחידה. טורפים פנימה ביצים, גבינה, תירס וג'לפנוס. מערבבים פנימה מספיק קמח ליצירת בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. מעצבים לשתי כיכרות. משמנים שניים 9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבניות לחם; אבק עם קמח תירס נוסף.
מניחים כיכרות עם התפר כלפי מטה בתבניות מוכנות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה; מכסים בצורה רופפת בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.