קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס מחבת עם ריבת תות

לחם תירס מחבת עם ריבת תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל מחבת תירס עם ריבת תות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאה, תותים, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו לחם תירס מחבת.

הוראות

1
מניחים מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' בתנור מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
לטאטא את קמח התירס, קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא בחלב, חלב חמאה, ביצים וכמעט כל החמאה המומסת, שומר על 1 כף להבריש את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
4
בזהירות להסיר את המחבת החמה מהתנור ולצחצח את הקרקעית ואת הצדדים עם חמאה מומסת שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
5
יוצקים את הבלילה למחבת, חוזרים לתנור ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז לחם התירס יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
6
תן מגניב 10 עד 15 דקות, ואז מפזרים קלות עם סוכר עבור מרקם.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
1
חותכים את רוחב תותים חכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (הפרוסות צריכות להיות דקות מספיק כדי לכופף מעט). באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מ 1/3 של הלימון עם מגע קל, משאיר את החיקוי מאחור; להעביר קערה גדולה. לסחוט את מיץ לימון לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קערהקערה
2
מוסיפים את מיץ התפוזים, מלח, סוכר ותותים וזורקים. מכסים ומקררים עד שלחם התירס יוצא מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
תותיםתותים
לחם תירסלחם תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את תערובת תות ומבשלים, ערבוב, עד המיצים להפחית להתעבות מעט, על 10 דקות. פורסים את לחם התירס ומגישים עם ריבת תות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
תותיםתותים
לחם תירסלחם תירס
5
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.