לחם תירס מחבת עם ריבת תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל מחבת תירס עם ריבת תות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאה, תותים, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו לחם תירס מחבת.
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' בתנור מחממים ל 400 מעלות F.
לטאטא את קמח התירס, קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה.
לטאטא בחלב, חלב חמאה, ביצים וכמעט כל החמאה המומסת, שומר על 1 כף להבריש את המחבת.
בזהירות להסיר את המחבת החמה מהתנור ולצחצח את הקרקעית ואת הצדדים עם חמאה מומסת שמורות.
יוצקים את הבלילה למחבת, חוזרים לתנור ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז לחם התירס יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
תן מגניב 10 עד 15 דקות, ואז מפזרים קלות עם סוכר עבור מרקם.
חותכים את רוחב תותים חכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (הפרוסות צריכות להיות דקות מספיק כדי לכופף מעט). באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מ 1/3 של הלימון עם מגע קל, משאיר את החיקוי מאחור; להעביר קערה גדולה. לסחוט את מיץ לימון לתוך הקערה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מלח, סוכר ותותים וזורקים. מכסים ומקררים עד שלחם התירס יוצא מהתנור.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את תערובת תות ומבשלים, ערבוב, עד המיצים להפחית להתעבות מעט, על 10 דקות. פורסים את לחם התירס ומגישים עם ריבת תות.