לחם תירס קלוי Hash עם כרוב ניצנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס קלוי חשיש עם כרוב ניצנים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך דבש, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו רוטב לחם תירס עם כרוב ניצנים, כרוב ניצנים חשיש, ו כרוב ניצנים חשיש עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם קמח התירס, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים לערבב, ואז לטאטא בחלב, חמאה ודבש. באמצעות מרית גומי, מערבבים קלות את החומרים הרטובים לתוך יבש; מערבבים עד רק מעורבב. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 25 דקות, או עד מעיינות לחם תירס בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מעבירים את לחם התירס למתלה כדי להתקרר.
חותכים חצי לחם התירס לקוביות 3/4 אינץ'. לעטוף את לחם התירס שנותר ושמורה לשימוש נוסף.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את כרוב הניצנים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז ופרוסה לאורכו 1/3 אינץ ' עבה.
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את קוביות לחם התירס, מפזרים את הפלפל האדום המרוסק ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה בכל רחבי, כ -30 שניות לכל צד.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות את לחם התירס.
להעביר את החשיש לצלחת; לשרת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.