המתכון לחם תירס פלאפי ללא גלוטן מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, קמח דוחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), איך לעשות עוגיות רכות ללא גלוטן, ו עוגיות תרד ללא גלוטן רכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לטאטא יחד את הביצים, מים, ושמן צמחי בקערה עד מעורבב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את קמח התירס, קמח דוחן, קמח אורז, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה נפרדת, ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
שמן צמחי
קמח דוחן
קמח תירס
סוכר
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את תערובת הנוזל לתוך הבאר ומערבבים רק עד בשילוב.
4
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכן ואופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר נלחץ קלות, כ 20 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.