לחמים מתוקים ממולאים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו לחמים מתוקים ממולאים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 33 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 616 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מרק ירקות, פירורי לחם, עלי פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . חלצי עגל ממולאים בירקות עם לחמים מתוקים , לחמים מתוקים ומטגנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מערבבים בקערת ערבוב בינונית את הביצים הקשות, הפטרוזיליה, הבצל, פירורי הלחם, החמאה המומסת ומספיק מרק, לפי הצורך, כדי ליצור מלית רטובה. מייבשים את המתוקים עם נייר סופג ויוצרים כיס באמצע המתוקים גדול מספיק למילוי. מתבלים את המתוקים במלח ופלפל וממלאים חלל בתערובת מלית.
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת בינונית עם ידית בטוחה לתנור. בקערה רדודה, מתבלים קמח במלח ופלפל ומטגנים את הלחמניות בקמח, מנערים את העודפים. מעבירים בעדינות את הלחמים למחבת חמה וצורבים במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש לסיום. בדוק את מידת העשייה לאחר כ-5 דקות נוספות על ידי נגיעה בלחמניות כדי לראות אם החלק הפנימי "התהדק" מספיק כך שהוא יישאר שלם כאשר הוא נחתך. כשהגיעה לנקודה זו מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה של כ-20 דקות כדי לאפשר לכל הטעמים לזרום בחזרה לתוך הלחמים ולאפשר לו להתייצב לפני החיתוך.