לחמניות בייגלה
לחמניות בייגלה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 394 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 53 דקות. אם יש לכם מים, קיצור ירקות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחמניות נקניקיות בייגלה, לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה.
הוראות
מפזרים את השמרים ו 1 כפית סוכר מעל 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מוסיפים חלב, קיצור, ביצים, שמן, 3 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, ו 1 1/2 כפיות מלח. להתמזג עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מערבבים הנותרים 3 כוסות קמח ביד, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. הבצק יהיה דביק.
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 1 שעה. לחשוף את הבצק ולהכות אותו.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משוך את מנות בגודל בייסבול של בצק להתגלגל לתוך "נחשים" כ 6 אינץ ' ארוך.
לגלגל כל" נחש " לתוך ספירלה לתת את צמרות כמה מרקם. הגדר כל לחמניה נוצרה בצד.
מערבבים את סודה לשתייה ו 4 כוסות מים חמים בקערה. סודה לשתיה לא צריכה להתמוסס לחלוטין. טובלים כל לחמניה בתמיסת סודה לשתיה לפני הנחת תבנית אפייה.
מברשת כל לחמניה עם חמאה מומסת ומפזרים מלח ים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום, 20 עד 25 דקות. מגניב על מתלה תיל או שקית נייר חומה.