לחמניות בקר: Bracioline הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך פנקטה, פתיתי פלפל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. נסו Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , לחמניות בקר אסייתיות, ו לחמניות בקר עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הניחו פרוסת פנקטה על כל קציצת בקר, ואז מפזרים לכל אחד מכם שום קצוץ דק ומעט פטרוזיליה קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
הוסף כמה צלפים ו 1 או 2 חתיכות של גבינה לכל קציצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מגלגלים כל cutlet ומאובטחים עם קיסם או עניבה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
במחבת עמוקה מעל חום בינוני-גבוה, חום את לחמניות הבקר מכל הצדדים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר לצלחת כפי שהם חומים ולהניח בצד.
6
מוסיף את הפנצ ' טה קצוץ למחבת, יחד עם בצל, שום פרוס, וגזר. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין, מגבירים את החום מעט, ומבשלים, מגרדים כל חתיכות חומות מתחתית המחבת. כאשר היין מצטמצם בחצי, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, כדי להפחית ולעבות עגבניות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים את פתיתי הפלפל לתוך הרוטב ומוסיפים את לחמניות הבשר, רוטב כפיות מעל כדי לכסות היטב. מתבלים במלח ופלפל ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מכסים את המחבת ומבשלים 25 דקות.