קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות דביקות Mincemeat

לחמניות דביקות Mincemeat
והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, תפוז הטבור, mincemeat מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mincemeat chelsea buns, לחמניות קינמון Mincemeat, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגררים מספיק גרידת תפוזים כדי למדוד 1 כפית, ואז לסחוט מיץ מתפוז. מערבבים יחד גרידה, מיץ, ו mincemeat בקערה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בשר טחוןבשר טחון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים 2 כפות חמאה בנדיבות על החלק התחתון וקל על הצדדים של מחבת אפייה מרובע 9 אינץ ומפזרים התחתון עם סוכר חום 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 16 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מורחים הנותרים 2 כפות חמאה על גבי הבצק, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/3 כוס סוכר חום להתפורר mincemeat באופן שווה על פני סוכר. החל מ 1 צד ארוך, לגלגל את הבצק לתוך יומן (כמו רול ג ' לי) ולצבוט תפר כדי לאטום, ולאחר מכן לחתוך לרוחב יומן לתוך 9 פרוסות שוות. סדר פרוסות, צד לחתוך למטה בערך 1 1/2 אינץ ' זה מזה, בתבנית אפייה. מכסה מחבת עם גיליון נייר שעווה ולאחר מכן מגבת מטבח ולתת לחמניות לעלות במקום חם ללא טיוטה עד שהם ממלאים מחבת, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מגבת מטבח ונייר שעווה מחבת אפייה ואופה לחמניות 30 דקות, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות עד מבושל דרך, כ 10 דקות יותר. מגניב מעט במחבת על מתלה, על 5 דקות. לובש כפפות תנור, להפוך מגש על מחבת, שמירה על מגש ומחבת לחצה בחוזקה יחד, הפוך לחמניות על מגש. בזהירות להרים פאן את לחמניות. לחמניות קרירות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לחמניות ניתן אפוי 8 שעות קדימה. מגניב לחלוטין במחבת, ואז לכסות את המחבת עם נייר כסף. מחממים אותו במחבת (לשמור מכוסה) בתנור שחומם מראש 177° עד חם, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף