לחמניות הקינמון של סבתא קרול
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות הקינמון של סבתא קרול יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחמניות הקינמון של סבתא., לחמניות הקינמון של סבתא., ו לחמניות הקינמון של סבתא בילי..
הוראות
במחבת 2 ליטר מעל חום בינוני, מחממים חלב לפושר. בקערה גדולה, להמיס שמרים ב 1 כוס חם (11
אם באמצעות מערבל כבד חובה: עם מצורף ההנעה, מערבבים חלב, 3 כפות סוכר, 2 כפות חמאה, מלח, ו 3 1/2 כוסות קמח לתוך תערובת שמרים. הכה על גבוה עד מעט נמתח, על 2 דקות. לעבור לקרס בצק, במהירות בינונית, להכות 1 1/2 כוסות יותר קמח עד צורות בצק נוקשה. המשך להכות עד הבצק מושך נקי מהקערה, 5 עד 7 דקות יותר; אם הבצק עדיין דביק, להוסיף יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
אם ערבוב ביד: עם כף עץ, מערבבים חלב, 3 כפות סוכר, 2 כפות חמאה, מלח, ו 3 1/2 כוסות קמח לתוך תערובת שמרים. מערבבים במרץ עד מעט נמתח, 2 עד 4 דקות. מערבבים 1 1/2 כוסות יותר קמח עד צורות בצק נוקשה. לגרד על לוח משוריין ללוש עד חלקה, אלסטי, כבר לא דביק, על 8 דקות; להוסיף קמח כנדרש כדי למנוע דבק. להחזיר בצק לקערה.
מכסים את הקערה אטום ולתת לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
לגרד בצק על לוח מקומח ולחץ בעדינות כדי לגרש אוויר. תתחלקו לשניים.
מגלגלים כל חצי למלבן בגודל 10 על 16 אינץ'.
מורחים 6 כפות חמאה על כל מלבן. בקערה קטנה, מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר עם קינמון.
מפזרים חצי מהתערובת על כל מלבן.
החל מקצה ארוך, לגלגל כל מלבן לתוך גליל הדוק.
חותכים כל גליל לשישה חלקים שווים.
מקום, לחתוך את הצד למטה מעט בנפרד, בשני 7 על ידי 11 אינץ ' מחבתות אפייה. מחבתות כיסוי ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד לחמניות כמעט הוכפלו בגודל, 1 עד 1 1/2 שעות.
אופים בתנור 350 עד לחמניות משחימים, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז טפטוף עם זיגוג.
הדובדבן: בקערה, לערבב 3 כוסות אבקת סוכר, 1 כפית וניל, ו 1/4 כוס מים. רזה עם מים אם הדובדבן הוא עבה מדי לטפטוף.