לחמניות טונה עם שאלוט צלוי-רוטב ווסאבי
לחמניות טונה עם רוטב שאלוט וואסבי קלוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, רוטב סויה, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו טונה עם רוטב ווסאבי, טונן צרוב ברוטב ווסאבי, ו טונה צרובה עם בצל ירוק-רוטב ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שכבה 1/2 אינץ ' של מלח כשר בצלחת עוגה. מניחים את הצליתות במלח, שורש בסופו למטה.
אופים במשך 1 שעה, או עד רך מאוד.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את שאלוט.
בקערה קטנה, מערבבים את אבקת ווסאבי עם המים החמים. מכסים עם צלחת ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לגרד את ווסאבי למעבד מיני, להוסיף את שאלוט קלוי, מיץ לימון, רוטב סויה, שמן צמחי ושמן שומשום פירה. מתבלים במלח כשר.
בקערה מערבבים את הטונה עם המיונז והסמבל, מתבלים במלח.
הגדר מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את התרד, קומץ בכל פעם, ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול.
להעביר את התרד למסננת ולתת מגניב, ואז לסחוט כל נוזל עודף. קוצצים גס את התרד ומעבירים אותו לקערה.
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 1 דקה.
להעביר מרגמה ולתת מגניב לחלוטין, ואז לטחון בגסות. מערבבים את שומשום לתוך התרד יחד עם בצל ירוק ושמן שומשום ומתבלים במלח.
מחסנית 4 גיליונות של בצק פילו על גבי אחד את השני על משטח עבודה.
מברשת את הסדין העליון עם חמאה מומסת לחתוך thr מוערמים פילו לתוך 6 ריבועים; לעבוד עם 1 ריבוע בכל פעם ולשמור את השאר מכוסה בניילון נצמד. כפית על 3 כפות של הטונה ו 1 כף של התרד בשליש התחתון של כיכר פילו. מקפלים את פילו למעלה ומעל המילוי להתגלגל בחוזקה, דוחף את פילו בצדדים כדי ליצור גליל אפילו.
העברה לתבנית אפייה וקירור חשופה. חזור עם פילו הנותרים, חמאה ומילוי לעשות סך של 12 לחמניות.
במחבת בינונית, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
להוסיף 2 של לחמניות הטונה ומטגנים על חום גבוה, הופך חום כל 4 הצדדים, על 2 דקות.
להעביר את הלחמניות ללוח חיתוך. חזור על התהליך עם הלחמניות הנותרות, הוספת שמן צמחי נוסף במידת הצורך והפחתת החום אם הלחמניות חומות מהר מדי. חותכים כל גליל ל 4 חתיכות ולסדר על מגש. כפית 1/2 כפית של רוטב שאלות-ווסאבי על גבי כל פרוסה ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019