לחמניות כרוב פולניות (Golumpki)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? לחמניות כרוב פולניות (Golumpki) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Golumpki של טבח עצלן (כרוב ממולא), לחמניות כרוב ממולא פולני (Golabki / Golumkis / Golumpkis), ו כורה פחם פולני Piggies (ממולאים כרוב לחמניות - Golabki) #SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 6 דקות.
מוסיפים אורז ושום; מבשלים 3 דקות, ערבוב כדי מעיל אורז עם שמן. כפית תערובת אורז לקערה גדולה; נקניקים מתפוררים ובשר בקר לקערה.
מוסיפים פטרוזיליה, 1/2 פלפל כפית, וביצה; מערבבים היטב.
עלי כרוב קיטור, מכוסה, 6 עד 8 דקות או עד רך וגמיש.
עבודה עם עלה כרוב 1 בכל פעם, במקום על תערובת 1/2 כוס בשר במרכז העלה. מקפלים בקצוות העלה; להפשיל. חזור על הנוהל עם עלים כרוב הנותרים תערובת בשר כדי ליצור 18 לחמניות כרוב; להפריש.
מערבבים עגבניות מרוסקות, מרק, סוכר חום, מלח, ונותר 1/4 פלפל כפית בתנור ההולנדי; מביאים לרתיחה מעל בינוני, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים לחמניות כרוב למחבת, מלטשים אותם לרוטב ורוטב כפית על לחמניות. מכסים את המחבת במכסה, ואופים ב 350 במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד אורז רך תערובת בשר כבר לא ורוד.
מגישים רוטב על לחמניות כרוב.