לחמניות מנגו-מנטה לובסטר
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם $ 3.82 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות לובסטר מנגו מנטה יכול להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מנגו בשלים המשרד, סיבובים אריזות אורז אכילות, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לובסטר מקורר עם מנגו ונענע, גלילי קיץ עם רוטב מנגו ליים ונענע טבילה, ו אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים לובסטר; כאשר מרתיחים קורות חיים, להפחית את החום ומבשלים עד הבשר אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 10 דקות.
מסננים לובסטר, ואז לטבול במי קרח עד מגניב לגעת, על 5 דקות; לנקז שוב.
בינתיים, לחתוך בור לקלף מנגו ולהשליך; לחתוך פירות לחתיכות קטנות.
חותכים מלפפון לאורכו לפרוסות דקות; פרוסות מחסנית וחותכים מחסנית לאורכו כדי להפוך 3/8-inch-wide מקלות.
עם מספריים, לחתוך את החלק התחתון של פגז לובסטר ללא פגז בחזרה ולהמריא. משוך את זנב לובסטר; להשליך פגז. אם וריד הוא נוכח, לשלוף ולהשליך. קוצצים גס בשר ומכניסים לקערה.
מוסיפים מנגו, בצל, נענע; מערבבים בעדינות.
צורה 2 לחמניות בכל פעם: לטבול 1 נייר אורז עגול בקערה גדולה של מי ברז חמים, להרים, לנקז בקצרה, ולשכב על הדלפק.
הניחו לנייר לעמוד עד שהנייר יהיה רך וגמיש, כ-30 שניות. חזור כדי להרטיב עוד נייר אורז עגול שכב על הדלפק.
עובד במהירות, כפית על 1/12 של המילוי את מרכז כל עטיפה, משאיר 1 אינץ ' של העטיפה חשוף בשני הקצוות.
להניח 1/12 של מקלות מלפפון במקביל מילוי תל 1/2 סלט כוס תערובת על גבי.
מקפלים את הקצוות 1 אינץ ' של כל עטיפה מעל מילוי, ולאחר מכן, מחזיק מילוי במקום עם האצבעות שלך, גליל עטיפה נוח סביבו. הקש קצוות עטיפה לאטום; אם הקצוות יבשים מדי כדי מקל, להרטיב עם קצת יותר מים חמים. הגדר כל גליל, תפר למטה, על מגש לכסות אטום עם לעטוף פלסטיק.
חזור על שלבים 4 עד 6 כדי למלא שאריות נייר אורז (להחליף מים בקערה לפי הצורך כדי לשמור על חם).
אם ביצוע לחמניות עד 3 שעות קדימה, צמרמורת. לחשוף לחמניות לחתוך כל אחד חצי באלכסון; אם תרצה, לעמוד לחמניות זקוף, לחתוך מסתיים. לטבול לתוך רוטב מנטה ליים לאכול.