לחמניות סטייק צלע עם ברוקולי מריר (Braciole Ripieni di Rape)
לחמניות סטייק צלע עם ברוקולי מריר (Braciole Ripieni di Rape) דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סטייק בקר, גזר, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: סטייק צלע ברז'ל, סטייק צלוי צלוי עם ענבים שמפניה בגריל וירקות מרירים וסלט גבינה כחולה, ו Bracciole (לחמניות סטייק צד).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את רוטב העגבניות, זיתים ירוקים 2 כפות אורגנו ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ולהמשיך לבשל תוך הרכבת שאר המנה. בקערת ערבוב, לשלב את הפקורינו, פטרוזיליה קצוצה ואגוז מוסקט ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים
רוטב עגבניות
פקורינו
אורגנו
פטרוזיליה
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת רוטב
2
להניח 8 חתיכות של סטייק על הסיפון. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת פקורינו באופן שווה על פני הבשר, ומפיצים אותו כדי ליצור שכבה דקה על גבי כל חתיכת סטייק. בערך קוצצים את רב הברוקולי ומחלקים אותו בין חתיכות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי רבה
פקורינו
סטייק.
בקר
3
להפשיל כל חתיכה כמו גליל ג ' לי ולקשור באופן מאובטח עם פיסת חוט הקצב. לדלות כל גליל בקמח. במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן 1/4 כוס עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ג'לי
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מחבת
4
מקום 4 חתיכות סטייק מגולגל בכל פעם במחבת וחום באופן שווה, מתגלגל עם מלקחיים או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
מלקחיים
5
הסר את 4 החלקים הראשונים וחזור עם ארבעה הנותרים.
6
הסר קבוצה שנייה ושופכים את שמן הבישול להשליך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
7
שים את המחבת בחזרה על החום ולהוסיף את היין האדום, גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
8
מוסיפים את רוטב העגבניות הבוער ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
9
מוסיפים את כל 8 לחמניות בקר ומבשלים, חשופים, במשך 10 עד 15 דקות, עד שכל הבשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גלול
בקר
בשר
10
הסר את הבשר לצלחת מחוממת, יוצקים את הרוטב על הבשר ומקשטים עם אורגנו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
רוטב
בשר
11
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
14
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד שישה חודשים במקפיא.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.