לחמניות פקאן לילה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-35 דקות. נסו לחמניות פקאן לילה, לחמניות פקאן קרמל לילה, ו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות של הקמח, סוכר מגורען, מלח ושמרים.
מוסיפים חלב, 1/3 כוס חמאה והביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר, 1 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בעדינות את הבצק בקמח למעיל. ללוש על 5 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה גדולה משומנת, הפיכת הבצק לשמן את כל הצדדים. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה 30 דקות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
גריז מחבת 13x9 אינץ'. ב סיר 1 ליטר, חום 1 כוס סוכר חום 1/2 כוס חמאה לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים בסירופ תירס; מגניב 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את כל חומרי המילוי למעט 2 כפות חמאה עד מתפורר. אגרוף למטה בצק. על משטח מקומח, טפיחה או רול לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
מורחים עם 2 כפות חמאה; מפזרים מילוי.
להפשיל בחוזקה, מתחיל בצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום; למתוח וצורה לעשות אפילו.
חותכים לחמש עשרה פרוסות 1 אינץ'.
מכסים לחמניות unbaked בחוזקה; מיד מקררים לפחות 12 שעות (כדי לאפשר עולה) אבל לא יותר מ 48 שעות.
מחממים תנור ל 177°. לחשוף ולאפות 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל.
תן פאן להישאר על 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על לחמניות.