לחמניות קינמון
גשו לסופר וקנו חמאה, פקאן, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
גריז מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מערבבים סוכר חום וקינמון בקערה; מערבבים באגוזים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 15 על 7 אינץ'.
מורחים חמאה למעלה; מפזרים תערובת סוכר.
מתחילים בקצה הארוך, מגלגלים בצק, אופנת ג ' לי-רול. להרטיב קצוות עם מים; קמצוץ לאטום.
חותכים לרוחב ל 16 פרוסות.
מקום מתגלגל במחבת, עם מקום ביניהם. מכסים במגבת מטבח נקייה; לתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. מחממים תנור ל-400F.
אופים עד צמרות של לחמניות זהובות חום, 15 עד 20 דקות.
הפוך ציפוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח סוכר ממתקים, חמאה, גבינת שמנת וניל עד אור, על 2 דקות. כפור מתגלגל.