כרובית קלויה עם כורכום וכמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה עם כורכום וכמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 52 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, נענע, שמן חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כרובית קלויה בכורכום, מרק כרובית קלוי כורכום, ו כרובית קלויה בתנור עם כורכום וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את השמן, כמון, כורכום, פלפל אדום כתוש 1/2 כפית מלח.
על 2 גליונות אפייה גדולים, לטפטף את הכרובית עם שמן מתובל לזרוק היטב מעיל; העונה עם מלח.
מורחים את הכרובית בשכבה זוגית ואופים במשך כ 1 שעה, עד משחימים ומכרז; לעבור את דפי האפייה באמצע הבישול.
בינתיים, בצלחת עוגה, אופים את צנוברים במשך כ 1 דקה, עד קלוי.
מעבירים את הכרובית לקערה גדולה.
מפזרים צנוברים, כוסברה ומנטה ומגישים.