לחמניות קינמון
גשו לסופר וקנו חלב צמחי, סוכר, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים מחבת עוגה עגולה ומניחים בצד. חם בעדינות 3/4 כוס חלב ללא חלב עד כ 110 מעלות.
מפזרים שמרים על חלב חם לא חלבי ולתת לו להתמוסס, על 5 דקות.
שלב 2 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, 1 כפית קינמון ו 1/4 מלח בקערה גדולה.
להוסיף 5 כפות רסק תפוחים ותערובת שמרים, ערבוב מרית לשלב.
מוסיפים עוד 1/2 כוס קמח, ערבוב לשלב.
מפזרים את שאר הקמח על משטח שטוח ובצק ללוש, ללוש ברוב הקמח. ללוש על 15-20 פעמים. באמצעות מערוך מקומח, מגלגלים בצק החוצה לתוך מלבן גדול, דק ומניחים בצד. הכן מילוי על ידי שילוב 4 כפות סוכר חום עם 1 כף רסק תפוחים לא ממותק, 1 כפית קינמון וצימוקים אם משתמשים. מילוי כפית במרכז הבצק ומפיץ אותו מסביב, משאיר 1 " קצה ברור. בעדינות אבל בחוזקה לגלגל את הבצק. השתמש חותך פיצה, סכין חדה או חוט לחתוך 6 לחמניות ומניחים למחבת עוגה מוכנה ואופים 20 עד 25 דקות, עד הזהב מבושל דרך. בינתיים, להכין הדובדבן על ידי ערבוב 1 כוס סוכר ממתקים עם 1 כפית חלב ללא חלב (רגיל או וניל), להצליף עד שהוא הופך זיגוג עבה ללא נתחי סוכר.
מורחים זיגוג על לחמניות חמות.מידע תזונתי
64gdietary Fiber7gSugars18gProtein6g