לחמניות קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
בסיר, לחמם 1/2 כוס חלב, מים, ו 2 כפות חמאה עד חם מאוד.
מניחים תערובת חלב, מלח, קמח, שמרים, סוכר, וביצים במחבת של מכונת הלחם בסדר הציע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק. לחץ התחל.
לאחר השלמת מחזור הבצק, הסר את הבצק ממכונת הלחם והכה מטה. על משטח מקומח, להתגלגל לתוך מלבן גדול. למרוח עם חמאה רכה.
מערבבים את הקינמון וסוכר 1/3 כוס.
מפזרים על המלבן. מפזרים בנדיבות את הצימוקים ו/או אגוזים קצוצים מעל.
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ מתחיל בצד הארוך.
מניחים את הלחמניות לחתוך את הצד לתוך 9x13 אינץ משומן תבנית אפייה. מכסים, ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הסוכר של הממת, 1.5 כפות חמאה מומסת, תמצית וניל, ו 1.5 כפות חלב לתוך ציפוי עבה; להפריש.
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
הסר ולאפשר להתקרר 10 דקות.
מורחים ציפוי על לחמניות אפויות וליהנות.