לחמניות קינמון II
קינמון לחמניות II הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 336 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מערבבים בחמאה, מערבבים עד שנמסו.
מוסיפים מים ומניחים להתקרר עד פושר.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת החלב, שמרים, סוכר לבן, מלח, ביצים 2 כוסות קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך מלבן 12x9 אינץ'. בקערה, מערבבים יחד את הקינמון והסוכר החום.
מורחים כל חתיכה עם מחצית החמאה, מחצית תערובת הסוכר החום וקינמון.
מגלגלים בצק, משתמשים בקצת מים כדי לאטום את התפר.
חותכים כל גליל לתוך 12 פרוסות באמצעות סכין חדה מאוד או חוט דנטלי.
המקום מתגלגל על שני 9x13 אינץ ' משומן מחבתות אפייה. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 1 שעה. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות עד חום זהוב.
כדי להכין ציפוי; לשלב סוכר קונדיטור, גבינת שמנת, חמאה ווניל.
מוסיפים חלב בהדרגה עד ציפוי מגיע עקביות מתפשטת.
מורחים על לחמניות קינמון חמות (אבל לא חמות).