לחמניות קינמון Streusel
לחמניות קינמון Streusel יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר חום זהוב, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות קינמון Streusel, דלעת-לחמניות Streusel קינמון, ו אוצרות בקרים: לחמניות Streusel תות ריבס עבור # CDNFoodCreatives.
הוראות
מערבבים 1/2 כוס מים פושרים ושמרים בקערה גדולה להתמזג.
לטאטא בחלב פושר, חמאה מומסת, סוכר ומלח, ואז ביצים.
מוסיפים מספיק קמח, 1/2 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק חלק אבל דביק מאוד, ערבוב במרץ עם כף עץ. קערה גדולה עם חמאה.
להעביר בצק לקערה; להפוך מעיל עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מקררים בין לילה (לא אגרוף למטה בצק).
מערבבים סוכר חום, פקאן וקינמון בכוס מדידה 4 כוסות. מערבבים בחמאה מומסת; להפריש.
חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. להפריש 2 כוסות streusel; לכסות את החלק התחתון של צלחת עם streusel שנותר. הפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות, גירוד קערה עם מרית גומי אם מקלות בצק (לא אגרוף למטה בצק).
מרדדים בצק לכיכר 14 אינץ'.
מפזרים שמורות 2 כוסות streusel מעל הבצק, משאיר גבול רגיל 3/4 אינץ ' על כל הצדדים.
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מצרף streusel לחלוטין.
חותכים לרוחב בצק מגולגל במחצית, ואז לחתוך כל חצי לרוחב 7 סיבובים, כל אחד על 1 אינץ ' עבה.
מקום סיבובים לקצץ בצד למטה במרווחים שווים על גבי streusel בצלחת (סיבובים לא יכסו streusel לחלוטין).
צלחת כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהסיבובים נפוחים וכמעט נוגעים ללב, כ -45 דקות.
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
אופים לחמניות 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. ממשיכים לאפות לחמניות עד חום זהוב, כ 20 דקות יותר.
מיד במקום תבנית אפייה גדולה על גבי צלחת עם לחמניות. הפוך לחמניות על תבנית אפייה. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.