לחמניות קינמון שוקולד
לחמניות קינמון שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 204 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח לחם, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לחמניות קינמון שוקולד, ו לחמניות קינמון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ו 2 כפות סוכר ב 1 1/4 כוסות חלב חם בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים מרגרינה, 1/2 כפית וניל וביצה; מערבבים היטב. מערבבים 3 1/2 כוסות קמח, קקאו ומלח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח הנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. הפוך על משטח מקומח קלות; רול לתוך מלבן 16 x 8 אינץ'.
מברשת ביצה לבן על פני השטח כולו.
מערבבים 1/4 כוס סוכר וקינמון; מפזרים באופן שווה על בצק. החל בצד ארוך, להפשיל בצק בחוזקה, ג ' לי רול אופנה; קמצוץ תפר לאטום (לא חותם קצוות של גליל).
חותכים את הגליל לפרוסות 16 (1 אינץ'), באמצעות חוט או חוט דנטלי. מסדרים פרוסות, חותכים צדדים למעלה, במחבת אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מחממים תנור ל 350; אופים לחמניות ב 350 במשך 20 דקות.
מערבבים אבקת סוכר, 2 כפות חלב, ו 1 כפית וניל; מערבבים היטב.