קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות9
מגזין

הודו צלוי

הודו צלוי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי.

הוראות

1
בחר תרנגול הודו כי הוא שמנמן ובשרני עם עור חלק, לח למראה. העור צריך להיות בצבע שמנת. הקצוות החתוכים של העצמות צריך להיות ורוד לאדום בצבע.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
אם ההודו קפוא, להפשיר אותו לאט במקרר או במים קרים או במהירות במיקרוגל, בעקבות הוראות היצרן. תרנגול הודו במשקל של 8 עד 12 פאונד יפשיר בערך 2 ימים במקרר. תרנגול הודו במשקל של 20 עד 24 פאונד יפשיר בעוד כ-5 ימים במקרר. הודו שלם יכול להיות מופשר בבטחה במים קרים. השאירו את ההודו בגלישתו המקורית, ללא דמעות או חורים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
מניחים במים קרים, המאפשר 30 דקות לכל קילו להפשרה, ולשנות את המים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הסר את החבילה של giblets (קורקבן, לב וצוואר), אם נוכח, מחלל הצוואר של טורקיה, ולהשליך. יש לשטוף את החלל, או בתוך טורקיה, עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את חלל טורקיה קלות עם מלח אם תרצה, אבל לא מלח את החלל אם אתה תהיה מלית טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
תדחפי את ההודו ממש לפני הצלייה, לא לפני הזמן. ממלאים את אזור עצם הבריח (הצוואר) עם מלית הראשון. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים את הכנפיים על הגב כך הקצוות נוגעים. למלא את חלל הגוף בקלילות עם מלית; לא לארוז את המילוי כי זה יתרחב במהלך צלייה. הכנס את מקלות התיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור או לשפד את מקלות התיפוף לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה. אין צורך להוסיף מים או לכסות את טורקיה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך ואינו נוגע העצם. עקוב אחר לוח הזמנים לזמן קלייה משוער.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר שני שלישים נעשים, לחתוך את הלהקה או להסיר את שיפוד מחזיק את מקלות התיפוף; זה יאפשר את החלק הפנימי של הירכיים לבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
צלוי עד המדחום קורא 74° (עבור תרנגול הודו שלם) ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום מוכנס במרכז המילוי צריך לקרוא165. כאשר טורקיה נעשית, להסיר אותו מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15 דקות עבור גילוף קל. שמור טורקיה מכוסה בנייר אלומיניום כך שיישאר חם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור