הודו צלוי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי.
הוראות
בחר תרנגול הודו כי הוא שמנמן ובשרני עם עור חלק, לח למראה. העור צריך להיות בצבע שמנת. הקצוות החתוכים של העצמות צריך להיות ורוד לאדום בצבע.
אם ההודו קפוא, להפשיר אותו לאט במקרר או במים קרים או במהירות במיקרוגל, בעקבות הוראות היצרן. תרנגול הודו במשקל של 8 עד 12 פאונד יפשיר בערך 2 ימים במקרר. תרנגול הודו במשקל של 20 עד 24 פאונד יפשיר בעוד כ-5 ימים במקרר. הודו שלם יכול להיות מופשר בבטחה במים קרים. השאירו את ההודו בגלישתו המקורית, ללא דמעות או חורים.
מניחים במים קרים, המאפשר 30 דקות לכל קילו להפשרה, ולשנות את המים לעתים קרובות.
הסר את החבילה של giblets (קורקבן, לב וצוואר), אם נוכח, מחלל הצוואר של טורקיה, ולהשליך. יש לשטוף את החלל, או בתוך טורקיה, עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את חלל טורקיה קלות עם מלח אם תרצה, אבל לא מלח את החלל אם אתה תהיה מלית טורקיה.
תדחפי את ההודו ממש לפני הצלייה, לא לפני הזמן. ממלאים את אזור עצם הבריח (הצוואר) עם מלית הראשון. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים את הכנפיים על הגב כך הקצוות נוגעים. למלא את חלל הגוף בקלילות עם מלית; לא לארוז את המילוי כי זה יתרחב במהלך צלייה. הכנס את מקלות התיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור או לשפד את מקלות התיפוף לזנב.
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה. אין צורך להוסיף מים או לכסות את טורקיה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך ואינו נוגע העצם. עקוב אחר לוח הזמנים לזמן קלייה משוער.
מניחים אוהל של רדיד אלומיניום רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר שני שלישים נעשים, לחתוך את הלהקה או להסיר את שיפוד מחזיק את מקלות התיפוף; זה יאפשר את החלק הפנימי של הירכיים לבשל דרך.
צלוי עד המדחום קורא 74° (עבור תרנגול הודו שלם) ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום מוכנס במרכז המילוי צריך לקרוא165. כאשר טורקיה נעשית, להסיר אותו מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15 דקות עבור גילוף קל. שמור טורקיה מכוסה בנייר אלומיניום כך שיישאר חם.