קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ליאז'וופלים בלגיים עם פנינה סוכר

ליאז'וופלים בלגיים עם פנינה סוכר
וופלים בלגיים עם סוכר פנינה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: וופלים בלגיים, וופלים בלגיים בסגנון Liège, ו איך להכין וופלים בלגיים.

הוראות

1
מפזרים את השמרים והסוכר הלבן על חלב חם בקערה קטנה. החלב צריך להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד במשך 15 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, ותמצית וניל לתוך תערובת השמרים עד מעורב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הקמח עד צורות בצק רך. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, כ 30 דקות. מערבבים בעדינות בסוכר הפנינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר פנינהסוכר פנינה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
6
מניחים כדור בגודל בייסבול של בצק על מכשיר הוופל שחומם מראש. לבשל וופלים עד זהב פריך, על 2 דקות. חזור עם הבצק שנותר. אפשר לוואפלים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל