ליידיפינגרס תוצרת בית
Ladyfingers תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 80 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, סוכר קונדיטורים, תמצית וניל וביצים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 11% . הציון הזה גרוע למדי. Ladyfingers , Ladyfingers ו- Ladyfingers תוצרת בית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלבונים וקרם טרטר עד לקבלת קצף. הוסף בהדרגה 1/4 כוס סוכר, כף אחת בכל פעם, תוך הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס, כ-6 דקות; לְהַפְרִישׁ.
בקערה אחרת מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר למשך 3 דקות או עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון; להוסיף מים ותמציות.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת החלמונים. מקפלים פנימה תערובת חלבון ביצה.
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; הכנס קצה עגול מס' 1
מורחים את הבלילה בשקית. מעבירים קווים ארוכים באורך 2 אינץ' זה מזה על גבי תבנית אפייה משומנת ומקומחת.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים לרשת; להתקרר לחלוטין. מכסים ומקפיאים עד חודש.
כדי להשתמש ב-ladyfingers קפואים: הפשרה במקרר; אבק בסוכר של קונדיטורים.
מגישים כעוגייה או שימוש בקינוחים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
Ladyfingers עובד ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.