לילה לחם מטוגן עם ציפוי ברי
לילה לחם מטוגן עם ציפוי ברי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, מיץ תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו לילה לחם מטוגן עם ציפוי ברי, לילה אוכמניות לחם מטוגן עם ציפוי Struesel, ו ברי ומסקרפונה בין לילה פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בצלחת. בקערה גדולה, להכות ביצים, חצי וחצי, 1/4 כוס סוכר, קינמון, מלח ווניל עם חוט לטאטא עד חלקה; לשפוך מעל קוביות לחם. מכסים בחוזקה; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
תנור חום עד 204°. uncover צלחת; אופים 25 עד 35 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד 1 כוס סוכר ואת קורנפלור. מערבבים במיץ תפוזים עד חלקה. מערבבים פירות יער מעורבים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל על 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד ציפוי הוא מעובה מעט.
ממש לפני ההגשה, מערבבים תותים לציפוי.
מגישים חם מעל לאפות טוסט צרפתי.