לימון-אוכמניות-ריקוטה-לביבות חלב חמאה עם אוכמניות-קסיס להתענג וסירופ מייפל אוכמניות
לביבות לימון-אוכמניות-ריקוטה-חלב חמאה עם סירופ מייפל אוכמניות-קסיס וסירופ מייפל אוכמניות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלכם. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, לביבות ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות, ו לביבות גבינת שמנת לימון עם סירופ מייפל אוכמניות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לסירופ: בסיר בינוני מוסיפים אוכמניות, סירופ מייפל, סוכר, מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
אוכמניות
סירופ מייפל
גרידת לימון
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסירים מהאש ומצננים למשך הלילה. זן; מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
שלבו אוכמניות, סוכר, חמאה, מקל קינמון ושעועית וניל בסיר קטן והביאו לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
שעועית וניל
אוכמניות
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקאסיס. זורקים את שעועית הווניל ומקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
שעועית וניל
קרם דה קסיס
3
מגישים בטמפרטורת החדר, מקפלים פנימה את הנענע הקצוצה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
1
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה נפרדת שלבו את החלמונים, השמן, החלב, גרידת הלימון ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סודה לשתייה
חלב-חמאה
גרידת לימון
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את התערובת הנוזלית.
3
מערבבים יחד עד שהקמח פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
בקערה קטנה, בעזרת מערבל חשמלי ידני, מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את החלבונים לבלילה רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
הניחו לשבת במשך 15 דקות, ואז קפלו בעדינות את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
6
בקערה קטנה מערבבים את הריקוטה והחלב. שמור לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מחממים מחבת טפלון או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים טפיחת חמאה ומחממים עד שהחמאה רק מתחילה לרחוש. גורפים 1/4 כוס קטנה מהבלילה לתבנית או על המחבת ומבשלים עד שמופיעות בועות על המשטח העליון והתחתית חומה זהובה, בערך 1 עד 1 1/2 דקות. הופכים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה קלות, כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוציאים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור נמוך. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.