קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לימון-אוכמניות-ריקוטה-לביבות חלב חמאה עם אוכמניות-קסיס להתענג וסירופ מייפל אוכמניות

לימון-אוכמניות-ריקוטה-לביבות חלב חמאה עם אוכמניות-קסיס להתענג וסירופ מייפל אוכמניות
לביבות לימון-אוכמניות-ריקוטה-חלב חמאה עם סירופ מייפל אוכמניות-קסיס וסירופ מייפל אוכמניות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלכם. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, לביבות ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות, ו לביבות גבינת שמנת לימון עם סירופ מייפל אוכמניות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לסירופ: בסיר בינוני מוסיפים אוכמניות, סירופ מייפל, סוכר, מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
אוכמניותאוכמניות
סירופ מייפלסירופ מייפל
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסירים מהאש ומצננים למשך הלילה. זן; מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
שלבו אוכמניות, סוכר, חמאה, מקל קינמון ושעועית וניל בסיר קטן והביאו לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
אוכמניותאוכמניות
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקאסיס. זורקים את שעועית הווניל ומקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
3
מגישים בטמפרטורת החדר, מקפלים פנימה את הנענע הקצוצה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
1
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה נפרדת שלבו את החלמונים, השמן, החלב, גרידת הלימון ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את התערובת הנוזלית.
3
מערבבים יחד עד שהקמח פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
בקערה קטנה, בעזרת מערבל חשמלי ידני, מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את החלבונים לבלילה רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
הניחו לשבת במשך 15 דקות, ואז קפלו בעדינות את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
6
בקערה קטנה מערבבים את הריקוטה והחלב. שמור לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחממים מחבת טפלון או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים טפיחת חמאה ומחממים עד שהחמאה רק מתחילה לרחוש. גורפים 1/4 כוס קטנה מהבלילה לתבנית או על המחבת ומבשלים עד שמופיעות בועות על המשטח העליון והתחתית חומה זהובה, בערך 1 עד 1 1/2 דקות. הופכים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה קלות, כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוציאים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור נמוך. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מגישים עם סירופ וקומפוט ומקשטים בבובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1פיינטחבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו8(חוֹרֶף)מקל חמאה, לחתוך לתוך פאטסמקל חמאה, לחתוך לתוך פאטס3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3(חוֹרֶף)קנה סוכרקנה סוכר1stickיכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי נענע טריים קצוציםעלי נענע טריים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטה טרייהריקוטה טרייה1רצועהכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל (כיתה ב')סירופ מייפל (כיתה ב')1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול0(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת20ריבס, קצוץ טרי או קפואקאסיס.קאסיס.