לימון זהוב-עוף זית עם קוסקוס אגוז אורן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי דפנה, קמח, עוף עלום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קרונית אפורה עם צימוקים זהובים וצנוברים, עוף בלימון עם קוסקוס פירותי זית, ו עוף צלוי בלימון עם קוסקוס זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל, עלי דפנה ושום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במשך 3 עד 4 דקות, ואז לכסות את המחבת להזיע את הבצל במשך 3 עד 4 דקות יותר. לחשוף את הסיר ומערבבים את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
4
בינתיים, לחמם 1 חמאת כף במחבת צדדית בינונית גבוהה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. פרוס 2 לימונים חום בעדינות את הפרוסות, ב 2 קבוצות. כשהם חומים, מוסיפים אותם למחבת עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף 3 כפות יותר חמאה למחבת ולתת לו להמיס, ולאחר מכן להוסיף חוטי זעפרן ואת גרידת לימון l לחמאה מומסת ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטאטא בקמח, לבשל עוד דקה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של ציר העוף. מתבלים את הרוטב עם כורכום, כמון וקינמון ולתת להתעבות במשך כמה דקות. מערבבים את המיץ של הנותרים 2 לימונים ולהפחית את החום נמוך.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את העוף והרוטב לבצל ומערבבים בעדינות לשלב. מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש או, לכסות את המחבת כדי לחמם את העוף דרך ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר מוכן לשרת, להכין קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
9
שים את הנותרים 1 כף חמאה בסיר בינוני או מחבת עם מכסה הדוק ולתת לו להמיס על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
10
מוסיפים את הצנוברים וקונים אותם בעדינות לחום זהוב בהיר. מערבבים את 1 1/2 כוסות הנותרים של ציר עוף ולהביא אותו לרתיחה. מערבבים את הקוסקוס, לכבות את החום, לכסות את המחבת ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מקציפים את הקוסקוס במזלג ומוסיפים את המטבעה והפטרוזיליה. כפית את הקוסקוס לתוך קערת הגשה.