קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

לימון זהוב-עוף זית עם אגוז אורן קוסקוס

לימון זהוב-עוף זית עם אגוז אורן קוסקוס
לימון זהוב-עוף זית עם קוסקוס אגוז אורן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי דפנה, קמח, עוף עלום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קרונית אפורה עם צימוקים זהובים וצנוברים, עוף בלימון עם קוסקוס פירותי זית, ו עוף צלוי בלימון עם קוסקוס זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל, עלי דפנה ושום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במשך 3 עד 4 דקות, ואז לכסות את המחבת להזיע את הבצל במשך 3 עד 4 דקות יותר. לחשוף את הסיר ומערבבים את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, לחמם 1 חמאת כף במחבת צדדית בינונית גבוהה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. פרוס 2 לימונים חום בעדינות את הפרוסות, ב 2 קבוצות. כשהם חומים, מוסיפים אותם למחבת עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 3 כפות יותר חמאה למחבת ולתת לו להמיס, ולאחר מכן להוסיף חוטי זעפרן ואת גרידת לימון l לחמאה מומסת ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטאטא בקמח, לבשל עוד דקה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של ציר העוף. מתבלים את הרוטב עם כורכום, כמון וקינמון ולתת להתעבות במשך כמה דקות. מערבבים את המיץ של הנותרים 2 לימונים ולהפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים את העוף והרוטב לבצל ומערבבים בעדינות לשלב. מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש או, לכסות את המחבת כדי לחמם את העוף דרך ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כאשר מוכן לשרת, להכין קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
9
שים את הנותרים 1 כף חמאה בסיר בינוני או מחבת עם מכסה הדוק ולתת לו להמיס על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הצנוברים וקונים אותם בעדינות לחום זהוב בהיר. מערבבים את 1 1/2 כוסות הנותרים של ציר עוף ולהביא אותו לרתיחה. מערבבים את הקוסקוס, לכבות את החום, לכסות את המחבת ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מקציפים את הקוסקוס במזלג ומוסיפים את המטבעה והפטרוזיליה. כפית את הקוסקוס לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים את תערובת העוף לקערה או מגש ומגישים עם הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

4גב שומן חזירגב שומן חזיר5קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי680פלפל האבנרועוף עלום, חתוך לקוביות או מגוררעוף עלום, חתוך לקוביות או מגורר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית או חנות-קנה עוף מניותתוצרת בית או חנות-קנה עוף מניות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול3קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראיכות טובה מגולענים זיתים ירוקים גדוליםאיכות טובה מגולענים זיתים ירוקים גדולים1צביטהקינמון טחוןקינמון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחון, חצי כף ידכמון טחון, חצי כף יד4לימונים של מאייר או לימונים אורגניים, 2 פרוסים, 1 מקוננים ו juiced, בתוספת 1 juicedלימונים של מאייר או לימונים אורגניים, 2 פרוסים, 1 מקוננים ו juiced, בתוספת 1 juiced591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע קצוצים דקעלי נענע קצוצים דק2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל קלופים, כל חתך לתוך 6 טריזים, שורש סוף שלםבצל קלופים, כל חתך לתוך 6 טריזים, שורש סוף שלם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים דקעלי פטרוזיליה קצוצים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1צביטהחוטי זעפרן קורט נדיבים, 12 עד 15 אשכולותחוטי זעפרן קורט נדיבים, 12 עד 15 אשכולות4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכום, חצי כף ידכורכום, חצי כף יד