לימון פרג מאפינס Ii
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מאפינס פרג לימון, מאפינס פרג לימון, ו מאפינס פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין.
מקציפים את החלב, שמן, יוגורט לימון וביצה יחד. מערבבים בקמח, סוכר לבן, זרעי פרג, גרידת לימון, שמן לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C). במשך 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
טפטוף עם זיגוג מיד ולתת מגניב על סלעים.
כדי להפוך זיגוג: מערבבים את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון ומערבבים עד חלקה של עקביות drizzling.
מוסיפים טיפות חלב אם יש צורך בדילול.
מרכיבים מנות :
3 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר ממתקים 1 פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל 414 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) תמצית לימון 3 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 1 גבינת פרמזן מגוררת כסף ללא נעליים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר לחמניות לבנות 158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט לימון ללא שומן 2 קרום: פירורי קרקר גרהם קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר לבן