לימון פרג מאפינס Ii
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מאפינס פרג לימון, מאפינס פרג לימון, ו מאפינס פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין.
מקציפים את החלב, שמן, יוגורט לימון וביצה יחד. מערבבים בקמח, סוכר לבן, זרעי פרג, גרידת לימון, שמן לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C). במשך 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
טפטוף עם זיגוג מיד ולתת מגניב על סלעים.
כדי להפוך זיגוג: מערבבים את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון ומערבבים עד חלקה של עקביות drizzling.
מוסיפים טיפות חלב אם יש צורך בדילול.