לימון שמנת חמוצה עוגה קילו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קילו שמנת חמוצה לימון. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך לימונים, ביצים, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת לירה לימון ושמנת חמוצה, שמנת חמוצה-עוגת לימון, ו לימון שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F. גריז וקמח צינור 10 אינץ', 12 כוס Bundt או 2 מחבתות כיכר.עם סכין, לחתוך את החלק הצהוב את הלימונים. כלומר, לגלח אותו אז אתה לא מקבל יותר מדי של הקליפה מתחת. אתה צריך להישאר עם שני לימונים מכוסים לבן. לסחוט את המיץ מתוך לימונים ולהזמין 2 כפות.שים חצי שבבי קליפת לימון במטחנת קפה, מטחנת תבלינים או מסוק מיני עם ¼ כוס הסוכר. לטחון היטב לשפוך לתוך קערה. חזור עם נשאר לימון ועוד כוס סוכר¼.
מערבבים סוכר לימון עם שאר הסוכר ולהגדיר אותו aside.In קערה של מערבל לעמוד, לנצח את החמאה במשך 2 דקות עד שהוא מאוד קרמי. בהדרגה להוסיף את תערובת לימון / סוכר במהירות בינונית. הגדל מהירות ופעימה במשך כ 7 דקות.בינתיים, לשלב קמח מנופה וסודה לשתייה. להפחית את מהירות המיקסר כדי נמוך ולהוסיף תערובת קמח עוגה, 1 כוס בכל פעם. הבלילה תהיה עבה מאוד.
מוסיפים חלמונים ומערבבים עד מעורב, ולאחר מכן מוסיפים וניל ומיץ לימון שמור ומערבבים היטב. מערבבים בחמוץ cream.In קערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד שהם רק על נוקשה (אבל לא נוקשה מדי, או שהם יהיו קשים יותר לקפל). מקפלים in1 / 3 של ביצה מוכה כדי להבהיר את הבלילה, ואז לקפל הנותרים.
יוצקים למחבת ואופים ב 300 במשך 2 שעות. אם אתה משתמש מחבתות כיכר, אופים במשך 1 ½ שעות.
תן מגניב במשך 30 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת ולתת מגניב completely.To הפוך את הזיגוג, לשים את החמאה בקערה בטוחה במיקרוגל וחום עד שהוא נמס. מערבבים במיץ לימון, ולאחר מכן מוסיפים כמה כפיות של אבקת סוכר ומערבבים עד חלקה. תמשיך להוסיף סוכר, ערבוב טוב, עד הדובדבן הוא עקביות טפטוף טוב. כדי לבדוק, להחזיק כמה בכף ולתת לו ליפול בחזרה לתוך הכוס. החזק את כוס המדידה של העוגה ולטפטף אותו דקורטיבי במורד הצדדים.