S ' mores Eclair עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאופים רויאל יש 61 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח לחם, חמאה, זיגוג שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, Éclair, ו עוגת אקלר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מים, חמאה וסוכר במחבת רוטב בגודל בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מחבת מחום ולהוסיף קמח, באמצעות כף עץ או תערובת מרית חסון מערבבים עד שהוא מגיע יחד. ואז להחזיר מחבת לחום. המשך לערבב ולעבוד את התערובת עד כל הקמח משולב הבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מרית
מחבת
3
העברת תערובת לתוך קערת מיקסר עומד ולתת מגניב במשך 3 או 4 דקות.Fit stand mixer עם מצורף whisk ולהגדיר מיקסר נמוך.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מקציף
קערה
4
הוסף 1 ביצה בכל פעם, וודא שכל ביצה משולבת לחלוטין לפני שתמשיך. לאחר כל הביצים נוספו ואת התערובת היא חלקה לשים בצק לתוך שקית צנרת מצויד קצה עגול. מיד צינור לתוך צורות golfball-גודל, 2 סנטימטרים זה מזה על מחבתות גיליון מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ביצה
5
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 350 מעלות F ואופים במשך 10 דקות נוספות או עד חום זהוב. ברגע שהם מוסרים מן התנור פירס עם סכין קילוף מיד לשחרר steam.To הפוך זיגוג שוקולד
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
6
מניחים שוקולד ושמנת כבדה בקערה מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בואו שוקולד ושמנת לשבת במשך 2-3 דקות כדי להמיס מבלי לערבב. ואז לאט לערבב תערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
8
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
9
הוסף מים 1 כף בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד עקביות לשפוך הוא הגיע.להפריש ולתת רוטב מגניב warm.To הפוך זיגוג שוקולד לבן
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
רוטב
מים
10
מניחים שבבי שוקולד לבנים בקערה חסינת חום. מרתיחים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
יוצקים קרם כבד מבושל על שוקולד ולתת לשבת. לא לערבב במשך 3-4 דקות. לאחר מכן באמצעות מרית חסון בעדינות לערבב לקפל שוקולד, להמשיך עד שוקולד נמס לחלוטין. שוקולד עשוי להיראות גבשושי עבור כמה הראשונים, אבל יהיה להמיס לתוך חלקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מרית
12
העברת תערובת לשקית מאפה מצויד עם קצה עגול מספר 2 או תערובת מקום בשקית Ziploc ולחתוך חור קטן בפינה אחת.הרכבה
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
13
לחתוך את אקלר לחצי אופקית.
14
הסר צמרות ומניח על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
15
יוצקים זיגוג שוקולד על גבי. צינור שוקולד לבן אופקית על פני. השתמש קיסם ולהתחיל בחלק העליון לגרור את קיסם אנכית דרך קווים אופקיים. צייר קו שני עם קיסם להתחיל בכיוון ההפוך (מלמטה) וגרור אותו אנכית מלמטה למעלה. המשך לנקודות התחלה חלופיות עבור הקווים האנכיים.קח תחתית קלייר ולמלא אותו עם מרשמלו מיני.
מרכיבים שתצטרך
מיני מרשמלו
זיגוג שוקולד
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
16
מקום מלא יריעות על גיליון אפייה. הפעל מטלית תנור ו clair קלוי מלא ישבנים במשך 2-3 דקות. הקפד לשמור על הדלת פתוחה ולצפות בירידות מקרוב כמו מרשמלו לעבור במהירות מזהב לשרוף. הפעל גיליון אופים לפי הצורך כדי לשמור על מרשמלו מלשרוף. מגניב מעט, מקום קלייר העליון על מרשמלו.