לינגוויני עם גרמולדה
לינגוויני עם גרמולדה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גרידת לימון, גרידת תפוזים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו Gremolada פורל, לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, מערבבים יחד את שידות הלימון והכתום המגורדות, את השום, הפטרוזיליה, מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
וריאציות: לינגוויני עם גרימולדה וסרטן: לזרוק 1/2 קילו של בשר סרטנים גוש, הרים חינם של כל פגז, עם לינגוויני וgremolada.
הוסף 1/2 קילו של שרימפס מבושל בינוני קלוף לפסטה במהלך 1 דקה האחרונה של זמן בישול.
לינגוויני עם גרמולדה וצדפות: עונה 1/2 פאונד של צדפות ים עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן בישול במחבת גדולה, לא דביקה על חום גבוה בינוני לבשל את הצדפות במשך 1 עד 2 דקות לכל צד. מעל הפסטה עם הצדפות.
המלצת יין: החומציות בצלחת זו תהיה זוג טוב עם יין לבן קל, פשוט. בין האפשרויות הטובות הרבות הן vinho ורדה מפורטוגל ופועל משוויץ.