לינגוויני עם טונה צרובה וטפנד זיתים ירוקים
לינגוויני עם טונאן צרוב וטפנד זיתים ירוקים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. נסו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, ו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, דופק את הזיתים, הפטרוזיליה והשום לפירה גס עם ממרח אנשובי, 6 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. שים שלושה רבעים מהתערובת בקערה גדולה.
מחממים מחבת גריל או מחבת כבדה על אש מתונה. מעיל את הטונה עם הנותרים 1 כף שמן העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל על 1 1/2 דקות לכל צד.
בואו לשבת במשך 3 דקות. הדג יהיה נדיר.
חותכים אותו לפרוסות 1/4 אינץ'.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מסננים את הלינגוויני, מוסיפים אותו ו-1/4 כוס של מי הפסטה השמורים לקערה בתערובת הזית, וזורקים. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף יותר של מי פסטה שמורות. תלולית את הפסטה על צלחות ומעלה עם הטונה. כפית את תערובת הזית הנותרת על גבי.
המלצת יין: העושר של הטונה והמליחות של טפנד הם מענג מלווה אור, אדום פירותי-Ctes-du-Rhne מדרום צרפת או ברברה מאיטליה.