לינגוויני עם מרק עשבי תיבול וצדפות
לינגוויני עם מרק עשב וצדפות הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 615 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לינגוויני עם צדפות במרק פלפל, לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שמתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מוסיפים יין לבן ומים כוס 1 ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים 20 דקות כדי למזג טעמים. לעשות קדימה: מרק יכול להיעשות 1 יום קדימה. להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר.
מוסיפים צדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, 3 עד 5 דקות (משליכים את כל הצדפות שאינן נפתחות).
מעבירים צדפות לקערה גדולה; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
מערבבים בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק לתוך מרק בסיר.
תוסיף לינגוויני. מרתיחים עד פסטה הוא כמעט רך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי כפות אם יבש מדי. להחזיר צדפות עם כל מיצים שהצטברו לסיר. כיסוי ומבשלים עד צדפות מחוממות דרך ופסטה הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, כ 3 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים תערובת לינגוויני וצדפות למגש רדוד גדול ומגישים.