לינגוויני עם סרטן, רדיצ'יו ושום
לינגוויני עם סרטן, רדיצ'יו ושום הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 716 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, רדיצ'יו, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו סרטן לינגוויני ברוטב שום יין לבן, לינגוויני עם כרישה, רדיצ'יו ופסטו אגוז, ו סרטן לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו מלח. מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה, עד רק אל דנטה, ומסננים, ושומרים מעט מי פסטה.
בינתיים, במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד לעישון.
מוסיפים את השאלוט, השום והפלפל האדום הכתוש ומקפיצים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את החמאה ומסירים מהאש.
מוסיפים את הפסטה הסחוטה לתבנית עם תערובת היין ומחזירים את התבנית לאש.
הוסף סרטן, רדיצ 'יו, ובצל ירוק ולזרוק עד רדיצ' יו הוא נבול, על 1 דקה.
יוצקים לקערת הגשה חמה ומגישים.